NÅR ENERGIEN SKAL GENOPFINDES

Hvad gør du, når du trænger til at blive inspireret?

Og få energi?

 

Jeg er landet i en lomme i dag, hvor jeg er træt. Bare træt. I hele kroppen.

Jeg havde faktisk 1000 ting, som jeg skulle ordne rent shop-wise, og nu sidder jeg her - fuldstændig træt i krop og sjæl... Efter at dagens hjemmeundervisning, praktiske gøremål og udfordringer på logistikken er overstået. Og det endelig er tid til at arbejde.

Jeg var egentlig begyndt på et blog-indlæg omkring positiv energi den anden dag... Da jeg var fyldt op af den.

-For at sende lidt positiv energi ud i galaksen her i de mørke og kolde (corona) måneder. Meeeen, den energi er stille og roligt sivet ude af kroppen lige p.t. Så nu bliver det et andet indlæg.

Et indlæg om, hvordan man måske lige kan hiiiiive sig selv op på dagsbarometeret.

-Og, man må meget gerne skrive en kommentar, hvis man har nogle gode råd ;)

Så, hvad gør du, når du er fuldstændig energiforladt og tom for ideer, samtidig med at hovedet er fyldt af alt muligt "støj".

Hvad er dine "go-to´s"?

Jeg har nogle, som jeg her vil dele med dig. Nogle helt klassiske og slet ikke nyopfundne, men måske kan de alligevel hjælpe lidt på vej. -Det gør de i hvert fald for mig. 

 

1)  "Sex&City" (1. film)

    

I dag måtte jeg finde det helt hårde skyts frem... 

Totalt kliché-agtigt. Men, den virker på mig. Fordi jeg får selskab af mine gamle venner og fordi der er så mange farver og smukke ting i filmen. Det er simpelthen bare en eksplosion af lækkerhed. Jeg har den egentlig bare kørende mens jeg arbejder eller går og ordner ting og sager.

 

2) Gå-tur

Selvom jeg næsten ikke kan få jakken på og taget de første skridt henover dørtrinet. Så går jeg en tur. Nogle gange 10 minutter - nogle gange 2 timer (ja, det er faktisk sket... ). Det hjælper. Og med noget god musik eller en podcast i ørerne, kan man være rimelig godt kørende når man kommer hjem.

- Inspiration: Jeg har lavet en pagt med mig selv om, at jeg skal ud og gå hver dag herunder lockdownen. 

 

3) Alle feel-good serier .... gerne danske. Fx. er "29 Julie og Jesper" et rigtigt godt bud. Virkelig sjov og virkelig genkendelig. 

 

4) Tag et varmt bad (afslut evt. med et koldt)

    

Jeg elsker at bruge Karmameju's Bodyscrub More 03 og Bodyoil Life 03, da disse er fyldt med opfriskende og stimulerende duftnoter af citrusfrugter, pebermynte og eucalyptus. Nogle gange laver jeg en decideret spa-oplevelse i mit lille københavner badeværelse med stille musik og stearinlys. 

Inspiration: Dette elsker mange børn også ;)

(Se produkterne her: https://virou.dk/collections/karmameju?page=4 )

 

5) Musik... Høj popmusik. Det skal være højt, så man får lyst til at danse. Også selvom man ikke orker at danse. Men, så fremtvinger det måske nogle skønne minder og tankerækkerne ændres.

 

-Yes, dette var mine 5 go-to's.... Og, hvis selv de er uoverskuelige, og kroppen tvinger dig tilbage i sofaen, så er det nok fordi din krop har brug for det. Måske trænger den til hvile. Og det er også vigtigt at respektere. 

Jeg glæder mig til at læse om dine energi-go-to's, hvis du har lyst til at dele :)

Vi ses

Kh Gitte

 

 


Leave a comment