NY BLOG & MANGE TANKER

 

 

 

 

Hej med Jer. 

Og velkommen til min nye blog.

Jeg hedder Gitte, og det er mig, som er indehaver af VIROU, og nu åbenbart også blogger ;)

 

 

Hvorfor en blog?

Okay, jeg elsker at skrive, og har før overvejet en blog – sågar begyndt på det ad flere omgange. Men, kunne ikke rigtigt få fat om stilen og formatet, så det projekt blev stille og roligt lagt i skrivebords-skuffen igen. Faktisk i mange år. Jeg fik også i mellemtiden et barn, som lige pludselig havde en masse behov, som kom før mit. Og når alle disse behov var blevet opfyldt, var jeg ærlig talt for træt til at skrive.

Nu er mit barn, min pige, blevet 7 år, og hun har stadig mange behov som kommer før mit eget, men hun er også tit ude og finde sine egne veje. Så alt er som det skal være. Og det giver også mig ny tid til at tænke og formulere mig.

Så, nu prøver jeg at kaste mig ud i det - igen.

Stilen…? Tja, den må jeg nok finde undervejs.

Vigtigst af alt er vel nok, at skrive om noget, som, for mig, er vedkommende – og måske også dig?!

Denne blog kommer, indtil videre, til at stikke i alle mulige forskellige retninger. Lige fra personlige tanker jeg har gjort mig, specielt i forhold til opstarten og driften af VIROU, men også forskellige, forhåbentligt inspirerende og kreative indlæg. Ja, jeg har tænkt mig at vælte til alle sider. For her er der åbent for alle muligheder.

Så, hvis du synes at mine indlæg kommer til at være lidt i øst og lidt i vest, så er det nok fordi, at du har fuldstændig ret :)

Men, noget af det som jeg holder aller mest af i denne tid som vi lever i lige nu, er at man ikke behøver at sætte labels på, eller gå i èn retning. Du har friheden til at gå alle de veje, som du har lyst til – eller mod på.

Og lige præcis dette, er nok også noget af DNA’et i VIROU.

 

DNA´et

VIROU har nu eksisteret i 4 år, og i den tid, har jeg været rundt i forskellige afkroge for at finde ud af, hvad der virker og hvad der ikke virker i shoppen. -Og jeg er ikke mål endnu, slet ikke.

Og kommer man nu egentlig også nogensinde det? Blive tingene så ikke for statiske?

Dét, som jeg har fundet ud af undervejs, er at shoppen er en levende organisme, som hele tiden er i bevægelse. Og som ændrer sig.

 

Jeg har indimellem, undervejs, været i tvivl om man kunne spænde over så mange forskellige ideer, som jeg har haft. Skulle der ikke mere stringens til?

Lad mig give et eksempel, som jeg har tumlet en del med:

Jeg laver smykker. Er smykkedesigner. Og det er et af de bærende elementer hos VIROU. Mit eget smykke brand BY VIROU.

Men, samtidig har jeg lavet en masse ved siden af. Bundet blomster, givet indretningstips, krydderurtetips, sat tøj og tilbehør sammen til inspiration… Og meget andet. Kan man det?

Kan man brede sig over så meget? For har man så ekspertviden på noget af det?

Dét har jeg gået og tumlet meget over. For. Ikke at falde igennem.

Men, sandheden er, at jeg trives med det. Jeg trives med mange forskellige hatte på. Det afføder energi, og det giver mig inspiration til næste projekt. Så, når jeg står og nusser om planterne, får jeg ideer til nye smykkedesigns, og når jeg sidder med smykkerne, får jeg ideer til noget jeg vil skrive osv. Osv.

Er det mon genkendeligt for dig?

Tilbage til VIROU. Og tilbage til denne blog. Måske er det i virkeligheden okay.

At lade sig føre med, dér hvor energien er. Også selvom det kan stikke af i forskellige retninger.

Jeg har slet ikke fundet frem til ”sandheden” i det, men jeg har fundet en ro med det.

Ja, det var lidt om mine tanker omkring noget af det VIROU kan.

Jeg er sprunget lige ud i det. -Ingen yderligere introduktion. Ingen afslutning. Bare lige nu.

Men, jeg skal nok komme ind på meget mere fremover.

Jeg vil slutte for nu med igen at sige VELKOMMEN til. Og tak fordi du har lyst til at læse med.

Tak for nu.

Kh G.


2 comments

  • Smukt Gitte

    Cecilie Sebastian
  • Hej Gitte, sikke et fint skriv, jeg glæder mig til at følge med. Og jeg håber du vil blive ved med at skrive i øst og vest :)

    Maria

Leave a comment